Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Portviinisilli ja häränsilmät

24 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
8 annosta
1/2 kpl
sipulia
1/2 kpl
porkkanaa
1/2 tl
viherpippuria
1 dl
portviiniä
160 g
sillifileetä
Häränsilmät
8 kpl
munaa
1 rkl
voita
Koristeluun
2 rkl
tuoretta tilliä

Silppua kuorittu sipuli. Leikkaa kuorittu porkkana lastuiksi kuorimaveitsellä. Pane aineet kulhoon, lisää kokonaiset pippurit ja viini. Leikkaa sillifileet vinoittain ohuiksi suikaleiksi ja pane suikaleet liemeen. Peitä ja anna maustua 1–2 päivää jääkaapissa.

Paista kananmunista häränsilmät, nosta ne lautasille ja tee portviinisillisuikaleista kiekuroita keltuaisten päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt