Maku

Portviinisilli ja häränsilmät

24 h 30 min
GL
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela, Kristiina Välikangas
Kuvat Veikko Kallio

Ainekset (8 annosta)

  • 1/2 kplsipulia
  • 1/2 kplporkkanaa
  • 1/2 tlviherpippuria
  • 1 dlportviiniä
  • 160 gsillifileetä

Häränsilmät

  • 8 kplmunaa
  • 1 rklvoita

Koristeluun

  • 2 rkltuoretta tilliä

Tee näin

24 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN24 h

Silppua kuorittu sipuli. Leikkaa kuorittu porkkana lastuiksi kuorimaveitsellä. Pane aineet kulhoon, lisää kokonaiset pippurit ja viini. Leikkaa sillifileet vinoittain ohuiksi suikaleiksi ja pane suikaleet liemeen. Peitä ja anna maustua 1–2 päivää jääkaapissa.

Paista kananmunista häränsilmät, nosta ne lautasille ja tee portviinisillisuikaleista kiekuroita keltuaisten päälle.

MITÄ PIDIT?
0