Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pollo alla cacciatora

1 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 15 min

Pollo alla cacciatora eli broileria metsästäjän tapaan on yksi italialaisen keittiön rakastetuimmista uuniruoista. Kuten klassikoista aina, myös tästä padasta on olemassa lukemattomia muunnelmia. Tässä versiossa on mukana anjovista, joka antaa liemeen syvyyttä.

23.11.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
1250 g
broilerin rintaleikkeitä (tai koipi-reisipaloja)
3 rkl
vehnäjauhoja
1 1/2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
salottisipulia (silputtuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä (murskattuna)
2 1/2 dl
punaviiniä
400 g
tomaattia (kokonaisia, säilyke)
6 kpl
anjovista (fileetä)
2 kpl
laakerinlehteä
1 rkl
rosmariinia (1 oksa)
1 dl
oliiveja (mustia)
Pinnalle
5 kpl
kirsikkatomaattia

Paloittele broilerinpalat nahkoineen. Sekoita lautasella vehnäjauhot, suola ja pippuri. Kääntele palat jauhoissa.

Kuumenna öljy paistinpannulla.  Ruskista broileripalat parissa erässä ja siirrä pataan.

Huuhtaise pannu. Kaada pannulle loraus öljyä.  Kuullota sipuleita hetki. Lisää punaviini, tomaatit liemineen ja anjovikset. Painele tomaatteja ja anjoviksia haarukalla rikki. Lisää laakerinlehdet ja rosmariini. Anna liemen kiehua hetki ja kaada se sitten pataan.

Kypsennä pataa 200-asteisessa uunissa kannen alla reilu tunti. Lisää oliivit kypsennyksen loppupuolella ja jatka hauduttamista. Tarkista tässä vaiheessa, onko mausteita riittävästi.

Lisää valmiin padan pinnalle silputtuja kirsikkatomaatteja. 

  Käytä pataan pullonpohjaviini, joka voi olla myös valkoista. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt