


Valmista 20 minuutissa
Pistaasipizzat ovat nopea iltapala valmiista pohjista – hurmaannu sitruunapestosta ja mozzarellasta!
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Kun tekee mieli jotain herkullista ilman vaivannäköä, nappaa valmiit pizzapohjat ja kokoa päälle sitruunapestoa, mozzarellaa ja pistaasipähkinöitä. Uunissa ulos kymmenessä minuutissa!
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (4 kpl/280 g)
esipaistettuja minipizzapohjia (esimerkiksi Fontana)
4 rkl
sitruunapestoa (esimerkiksi Pirkka)
1 pkt (250 g)
mozzarellaa (esimerkiksi Riitan Herkku)
1 dl
kuorettomia pistaasipähkinöitä
Viimeistely
sitruunankuoriraastetta
tuoretta basilikaa ja/tai oreganoa
Pistaasipizzat – ohje:
- Pane pizzapohjat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä sitruunapesto pohjille.
- Leikkaa mozzarellatanko viipaleiksi ja jaa ne pohjille. Rouhi pistaasit ja ripottele juuston päälle.
- Paista 250 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Viimeistele sitruunankuoriraasteella ja yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat