Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Valmista 20 minuutissa

Pistaasipizzat ovat nopea iltapala valmiista pohjista – hurmaannu sitruunapestosta ja mozzarellasta!

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Kun tekee mieli jotain herkullista ilman vaivannäköä, nappaa valmiit pizzapohjat ja kokoa päälle sitruunapestoa, mozzarellaa ja pistaasipähkinöitä. Uunissa ulos kymmenessä minuutissa!

15.7.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (4 kpl/280 g)
esipaistettuja minipizzapohjia (esimerkiksi Fontana)
4 rkl
sitruunapestoa (esimerkiksi Pirkka)
1 pkt (250 g)
mozzarellaa (esimerkiksi Riitan Herkku)
1 dl
kuorettomia pistaasipähkinöitä
Viimeistely
sitruunankuoriraastetta
tuoretta basilikaa ja/tai oreganoa

Pistaasipizzat – ohje:

  1. Pane pizzapohjat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä sitruunapesto pohjille.
  2. Leikkaa mozzarellatanko viipaleiksi ja jaa ne pohjille. Rouhi pistaasit ja ripottele juuston päälle.
  3. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Viimeistele sitruunankuoriraasteella ja yrteillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt