Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pippuripihvit jauhelihasta – helppo arkiversio kaikkien tuntemasta klassikkopihvistä

20 min

Arjen parhaat pippuripihvit valmistuvat jauhelihasta. Valitse ensiluokkaista jauhelihaa, ota se ajoissa huoneenlämpöön ja jätä pihvit sisältä punertaviksi, niin lopputulos tulee olemaan täydellinen!

31.3.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vähärasvaista naudanjauhelihaa
30 g
lehtikaalia (iso kourallinen)
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
2 tl
kokonaisia mustapippureita
2 tl
valkopippureita
2 tl
roseepippureita
Kastike
2 dl
kuohukermaa
1 dl
valkoviiniä tai vettä
1 rkl
sinappia
1 rkl
soijakastiketta
½ rkl
silputtua rosmariinia
1 tl
häränlihafondia

Pippuripihvit jauhelihasta – ohje:

  1. Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista.
  2. Poista lehtikaalista kovat ruodit ja silppua kaali hienoksi. Paista se pehmeäksi öljytilkassa, anna jäähtyä.
  3. Sekoita suola ja lehtikaalisilppu jauhelihan joukkoon.
  4. Muotoile jauhelihasta paksuhkoja pihvejä. Sivele pihvit öljyllä. Rouhi pippurit karkeasti. Painele rouhetta pihvien molemmille puolille. Kuumenna iso (valurauta)pannu. Lisää tilkka öljyä ja pihvit. Paista pihvejä 2 minuuttia puoleltaan. Nosta pihvit pois pannulta.
  5. Mittaa kastikkeen ainekset pannulle. Keitä, kunnes seos sakenee. Lisää pihvit kastikkeeseen ja kuumenna vielä 1–2 minuuttia.
  6. Tarjoa pihvit paistettujen bataattikuutioiden ja höyrytettyjen ruusukaalien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt