Maku

Piparjuuri–lohirulla

2 h 35 min
0
1

Piparjuuri–lohirulla

Maukas ja näyttävä lohirulla on helppo ja nopea valmistaa. Sen täyte valmistetaan omenaraasteesta ja piparjuurituorejuustosta.
Teksti Suusta suuhun
Kuvat Suusta suuhun
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 viipaletta)

  • 400 ggraavi- tai kylmäsavulohta
  • 125 gpiparjuurituorejuustoa
  • 1 kplhapan omena
  • 3 tlsitruunanmehua
  • tuorekelmua

Tee näin

2 h 35 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN2 h 30 min

Levitä graavilohisiivut tuorekelmun päälle suorakulman muotoiseksi levyksi.

Kuori ja raasta omena. Purista sitruunanmehua omenaraasteen päälle ja yhdistä se tuorejuuston kanssa.

Levitä seoe graavilohilevylle niin, että reunoihin jää noin 1 cm marginaalit.

Kääri levy tiiviile rullalle kääretortun tapaan tuorekelmua apuna käyttäen. Siirrä pakkaseen vähintään kahdeksi tunniksi.

Ota rulla hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen tarjoilua. Noin 10 minuutin lämpenemisen jälkeen leikkaa vielä kohmeinen rulla noin 1 cm paksuisiksi palasiksi ja laita tarjoiluastiaan. Anna sen kuitenkin pehmetä vielä puolen tunnin ajan ennen tarjoilua.

Vinkki!

Tarjoile tillin ja keitettyjen perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä