Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparjuuri–lohirulla

2 h 35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 2 h 30 min

Maukas ja näyttävä lohirulla on helppo ja nopea valmistaa. Sen täyte valmistetaan omenaraasteesta ja piparjuurituorejuustosta.

15.12.2015
Reseptin ainekset
20 viipaletta
400 g
graavi- tai kylmäsavulohta
125 g
piparjuurituorejuustoa
1 kpl
hapan omena
3 tl
sitruunanmehua
tuorekelmua

Levitä graavilohisiivut tuorekelmun päälle suorakulman muotoiseksi levyksi.

Kuori ja raasta omena. Purista sitruunanmehua omenaraasteen päälle ja yhdistä se tuorejuuston kanssa.

Levitä seoe graavilohilevylle niin, että reunoihin jää noin 1 cm marginaalit.

Kääri levy tiiviile rullalle kääretortun tapaan tuorekelmua apuna käyttäen. Siirrä pakkaseen vähintään kahdeksi tunniksi.

Ota rulla hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen tarjoilua. Noin 10 minuutin lämpenemisen jälkeen leikkaa vielä kohmeinen rulla noin 1 cm paksuisiksi palasiksi ja laita tarjoiluastiaan. Anna sen kuitenkin pehmetä vielä puolen tunnin ajan ennen tarjoilua.

Tarjoile tillin ja keitettyjen perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt