Maku

Pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset

1 h
4
0

Pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset

GL
LA
MA
MU
0
4
Pintamaustetut broilerit ovat ihana grilliruoka! Broilerin fileet saavat pinnalleen mausteseoksen ja seurakseen pirteän värikkäitä grillikasviksia.
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 650 gmaustamattomia broilerinfileitä (ohuita fileeleikkeitä)
  • 22 gmausteseosta (rub-mausteseos, Santa Maria American)
  • 400 gkesäkurpitsaa
  • 300 gporkkanaa (uusia)
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 1 dlkivettömiä oliiveja
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Valmista pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset näin:

Hiero broilerin fileisiin rub-mausteseos. Anna maustua huoneenlämmössä 1/2 t.

Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja porkkanat vinoviipaleiksi. Puolita tomaatit.

Paista kasvikset öljyssä grilliparilalla. Porkkanat saavat jäädä napakoiksi. Lisää maustekastikkeet ja kiehauta.

Grillaa pintamarinoidut broilerit aluksi kuumalla, sitten keskilämmöllä, 5–7 minuuttia/puoli fileiden paksuudesta riippuen.

Kumoa grillikasvikset vadille ja leikkaa pintamaustetut broilerinfileet niiden päälle.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä