4(18)
Pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
1 h
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Pintamaustetut broilerit ovat ihana grilliruoka! Broilerin fileet saavat pinnalleen mausteseoksen ja seurakseen pirteän värikkäitä grillikasviksia.
Julkaistu 14.6.2013
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
650 gmaustamattomia broilerinfileitä (ohuita fileeleikkeitä)
22 gmausteseosta (rub-mausteseos, Santa Maria American)
400 gkesäkurpitsaa
300 gporkkanaa (uusia)
250 gkirsikkatomaattia
1 dlkivettömiä oliiveja
1 rklrypsiöljyä
1 rklsoijakastiketta
1 rklmakeaa chilikastiketta

Valmista pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset näin:

Hiero broilerin fileisiin rub-mausteseos. Anna maustua huoneenlämmössä 1/2 t.

Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja porkkanat vinoviipaleiksi. Puolita tomaatit.

Paista kasvikset öljyssä grilliparilalla. Porkkanat saavat jäädä napakoiksi. Lisää maustekastikkeet ja kiehauta.

Grillaa pintamarinoidut broilerit aluksi kuumalla, sitten keskilämmöllä, 5–7 minuuttia/puoli fileiden paksuudesta riippuen.

Kumoa grillikasvikset vadille ja leikkaa pintamaustetut broilerinfileet niiden päälle.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.