


Pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Pintamaustetut broilerit ovat ihana grilliruoka! Broilerin fileet saavat pinnalleen mausteseoksen ja seurakseen pirteän värikkäitä grillikasviksia.
Reseptin ainekset
4 annosta
650 g
maustamattomia broilerinfileitä (ohuita fileeleikkeitä)
22 g
mausteseosta (rub-mausteseos, Santa Maria American)
400 g
kesäkurpitsaa
300 g
porkkanaa (uusia)
250 g
kirsikkatomaattia
1 dl
kivettömiä oliiveja
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
makeaa chilikastiketta
Valmista pintamaustetut broilerit ja grillikasvikset näin:
Hiero broilerin fileisiin rub-mausteseos. Anna maustua huoneenlämmössä 1/2 t.
Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja porkkanat vinoviipaleiksi. Puolita tomaatit.
Paista kasvikset öljyssä grilliparilalla. Porkkanat saavat jäädä napakoiksi. Lisää maustekastikkeet ja kiehauta.
Grillaa pintamarinoidut broilerit aluksi kuumalla, sitten keskilämmöllä, 5–7 minuuttia/puoli fileiden paksuudesta riippuen.
Kumoa grillikasvikset vadille ja leikkaa pintamaustetut broilerinfileet niiden päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat