Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Somesuosikki

Hauskat pinaattiletturullat täytetään ”chopped sandwich” -tyyliin – katkaraputäytteiset letturullat sopivat lounaaksi tai evääksi piknikille!

30 min

Somesta tuttujen chopped sandwichien tapaan täytteen ainekset kasataan leikkuulaudalle ja hakataan veitsellä tasaiseksi massaksi. Kokeile katkarapujen tilalla vaikkapa keitettyjä papuja tai savukalaa.

11.6.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
Pinaattiletut
6 dl
kevytmaitoa
3 dl
vehnäjauhoja
3
munaa
1 tl
suolaa
100 g
pinaattia
voita paistamiseen
Täyte
1 rs (200 g)
yrttituorejuustoa
1 rku
jääsalaattia
2
kevätsipulinvartta
½
kurkkua
1 ps (180 g)
katkarapuja (MSC)
1
sitruuna (kuori + mehu)
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Pinaattiletturullat – ohje:

  1. Mittaa lettujen ainekset tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  2. Kuumenna nokare voita pannulla. Paista letut yksi kerrallaan. Taikinasta tulee noin 8 lettua.
  3. Pane kaikki täytteen ainekset kasaan isolle leikkuulaudalle. Hienonna veitsellä pieneksi, kunnes saat tahnamaisen täytteen.
  4. Kokoa yksi lettu kerrallaan. Aseta kaksi lettua vierekkäin, hieman limittäin toistensa päälle. Lisää neljäsosa täytteestä keskelle ja tasoita (jätä reunoille hieman tilaa). Käännä pitkän sivun reunat hieman keskelle. Rullaa lyhyemmältä sivulta kääröksi. Halkaise ja herkuttele!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt