Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäklassikko uudella tavalla! Pikkelöity savulohi on kalaruokien tähti – kirpeä etikkaliemi raikastaa rasvaisen lohen täydellisesti

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Pikkelöimällä paremmaksi! Perinteinen savulohi saa pirteää makua pikapikkelöinnistä. Etikkaliemi raikastaa rasvaisen kalan makua juuri sopivasti. Tarjoa pikkelöity savulohi uusien perunoiden tai salaatin kera.

21.6.2021
Reseptin ainekset
4–6 annosta
800 g
lämminsavulohta
½ (100 g)
fenkolia
1 dl
vettä
½ dl
väkiviinaetikkaa
½ dl
sokeria
1 rkl
sinapinsiemeniä
1 rkl
limen mehua
Lisäksi
1
pieni punasipuli
lehtipersiljaa

Pikkelöity savulohi valmistuu näin:

  1. Suikaloi fenkoli.
  2. Mittaa vesi, etikka ja mausteet kattilaan. Lisää fenkolit ja kiehauta seos. Anna liemen jäähtyä.
  3. Poista lohesta mahdolliset ruodot ja paloittele lohi rennosti muutaman sentin paloiksi. Asettele palat tarjoiluvadille.
  4. Lusikoi liemi fenkolien kanssa lohipalojen päälle.
  5. Kuori ja viipaloi sipuli. Laita sipulirenkaat lohen päälle. Anna maustua puoli tuntia viileässä.
  6. Koristele lehtipersiljalla ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt