Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pesto-broilerinkoivet

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Italialaisittain maustetut broilerinkoivet muuttuvat juhlaruoaksi, kun korvaat kanaliemestä puolet valkoviinillä.

10.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
3
broilerin koipireittä (maustamattomia)
Mausteseos:
2 rkl
pestoa
1 rkl
hunajaa
1
sitruuna
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 rkl
rosmariinin neulasia (tai 1 tl kuivattuja)
2 dl
kanalientä
½ dl
oliiviöljyä

1. Levitä koipireidet leikkuulaudalle ja kuivaa ne talouspaperilla. 

2. Sekoita peston joukkoon hunaja, hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, suola ja pippuri. Hiero seos broilereiden pintaan ja ripottele pintaan rosmariinit. Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja levitä koipireisille. Nosta broilerit uunivuokaan tai painekattilaan. Kaada joukkoon viini ja öljy. 

3. Kypsennä koipireisiä 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan tai painekeittimessä ohjeiden mukaan noin 15 minuuttia. 

4. Tarjoa lisänä uunissa paahdettuja perunalohkoja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt