Maku

Pesosen kanakastike

1 h
4
0

Pesosen kanakastike

MU
0
4
Teksti Saara Vesikansa, Eeva-Riitta Tuominen
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerin rintaleikkeitä (kypsennettynä)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 1/2 dlvettä
  • 1 kplkanaliemikuutiota
  • 1 dlviiden hedelmän mehua
  • 1/4 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 3 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 300 gpersikkaa (säilyke, sokeriliemi)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Pane riisi tai perunat kiehumaan.

Valmista kastike kuutioimalla kypsä broileri pieniksi suupaloiksi ja persikat hiukan suuremmiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy, lisää broileripalat ja paista hetki. Sekoita joukkoon vesi, murusteltu kanaliemikuutio ja hedelmämehu. Anna kiehua viitisen minuuttia ja lisää sitruunapippuri ja persikkakuutiot varovaisesti sekoittaen. Suurusta kanakastike Maizenalla, tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Tarjoa Pesosen kanakastiketta riisin tai perunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä