Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peruna-spelttilettuja ja savusiikamoussea

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
18.12.2010
Reseptin ainekset
20 kpl
1 dl
spelttijauhoja
1 dl
suolaa
3 dl
luomukevytmaitoa
2 kpl
munaa (luomu)
3 kpl
perunaa
Paistamiseen
3 rkl
voita
Savusiikamousse
150 g
smetanaa
100 g
savustettua siikaa (perattuna ja hienonnettuna)
2 rkl
ruohosipulia (silputtuna)
1/4 dl
mätiä (siian)
1/4 tl
valkopippuria
Koristeluun
1/2 dl
mätiä (siian)

Vatkaa jauhot, suola ja tilkka maitoa tasaiseksi taikinaksi. Lisää loppu maito ja munat. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi. Purista raasteesta ylimääräinen neste pois ja nosta se saman tien taikinan joukkoon, jotta se ei tummu. Paista ohuita pikkulettuja hyvin miedolla lämmöllä, jotta peruna ehtii kypsyä kunnolla. Valmista siikamousse. Vatkaa smetana kovaksi. Sekoita siihen muut ainekset. Nosta letut tarjoiluastiaan. Lusikoi jokaiselle letulle keko moussea. Koristele siianmädillä ja nosta tarjolle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt