Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perulainen ceviche

20 min
24.9.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
kuhaa (fileenä)
1 kpl
punasipulia
1 kpl
tuoretta chiliä (punainen)
1/2 tl
suolaa
5 kpl
limettiä
Lisäksi
1 kpl
keräsalaattia

Leikkaa kalafileet noin kahden sentin kuutioiksi ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Pese kala ja sipulit kylmällä vedellä ja asettele kulhoon, jonka sisäpinnan olet sivellyt aukileikatulla chilillä. Levitä kulhoon kalapalojen ja sipulin päälle murskatut jääkuutiot, ripottele jään päälle suolaa maun mukaan. Kaada limeteistä puristamasi mehu kulhoon ja sekoita kaikki ainekset hyvin. Anna marinoitua muutaman minuutin ajan.

Asettele salaatinlehdet lautaselle ja annostele marinoitunut kala salaatin päälle. Lisää annoksen päälle ohuita chiliviipaleita. Tarjoile perulainen ceviche keitettyjen bataatti- tai perunaviipaleiden ja maissin kera. Sano Provecho! (hyvää ruokahalua) ja nauti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt