Persikka-fetapasta tarjoaa herkullisen makumatkan
35 min
{
Aktiivinen
5 minPassiivinen
30 minHelposti yhdessä vuoassa valmistuvassa pastassa persikan makeus ja chilin hento tulisuus toimivat saumattomasti yhteen fetajuuston kanssa. Tarjoa pastan kanssa kanssa eleganttia ja raikasta Les Dauphins Côtes du Rhône Roséeta.
KA
4.3
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Les Dauphins
Julkaistu 31.7.2020

Persikka-fetapasta tarjoaa herkullisen makumatkan
Reseptin ainekset (2 annosta)
Persikka-fetapasta
- 4persikkaa
- 200g fetaa (pala)
- ½ dl oliiviöljyä
- 1chili
- 1 lime
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 200 gpastaa
- 100 g vadelmia
- Mittaa oliiviöljy uunivuokaan. Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa persikat neljään osaan ja nosta uunivuokaan.
- Laita fetajuusto uunivuokaan persikoiden keskelle. Viipaloi chili ja ripottele se vuokaan.
- Pese lime ja raasta sen kuori. Säätä kuori koristeluun. Halkaise lime ja purista mehu persikoiden päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia. Voit tarvittaessa nostaa vuoan kypsennyksen loppuvaiheessa uunin ylätasolle grillivastuksien alle.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitetty pasta uunivuokaan ja sekoita hieman. Lisää päälle vadelmat ja limen kuori. Tarjoile heti.
Viinivinkki
Tarjoa pastan kanssa eleganttia ja raikasta Les Dauphins Côtes du Rhône Roséeta.