


Mainos: Les Dauphins
Persikka-fetapasta tarjoaa herkullisen makumatkan
35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min
Helposti yhdessä vuoassa valmistuvassa pastassa persikan makeus ja chilin hento tulisuus toimivat saumattomasti yhteen fetajuuston kanssa. Tarjoa pastan kanssa kanssa eleganttia ja raikasta Les Dauphins Côtes du Rhône Roséeta.
Reseptin ainekset
2 annosta
Persikka-fetapasta
4
persikkaa
200g
fetaa (pala)
½ dl
oliiviöljyä
1
chili
1
lime
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
200 g
pastaa
100 g
vadelmia
- Mittaa oliiviöljy uunivuokaan. Halkaise persikat ja poista niistä kivet. Leikkaa persikat neljään osaan ja nosta uunivuokaan.
- Laita fetajuusto uunivuokaan persikoiden keskelle. Viipaloi chili ja ripottele se vuokaan.
- Pese lime ja raasta sen kuori. Säätä kuori koristeluun. Halkaise lime ja purista mehu persikoiden päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia. Voit tarvittaessa nostaa vuoan kypsennyksen loppuvaiheessa uunin ylätasolle grillivastuksien alle.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitetty pasta uunivuokaan ja sekoita hieman. Lisää päälle vadelmat ja limen kuori. Tarjoile heti.
Viinivinkki
Tarjoa pastan kanssa eleganttia ja raikasta Les Dauphins Côtes du Rhône Roséeta.
Katso myös nämä
Uusimmat