


Pekoniin kääräistyt broccolinit maistuvat mangosalsan kanssa
20 min
Kääräise rouskuvat varsiparsakaalit eli broccolinit pekoniin ja paahda uunisssa. Nauti pekoniin kääräistyt broccolinit raikkaan mangosalsan ja salaattisekoituksen kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
Pekoniin kääräistyt broccolinit
250 g
broccolinia eli varsiparsakaalia
170 g
pekonia
Mangosalsa
1
mango (syöntikypsä)
1
punasipuli
1
chili
½ rku
korianteria
½
limen mehu
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta
Pekoniin kääräistyt broccolinit valmistuvat helposti näin:
- Huuhtele ja kuivaa varsiparsakaalit. Leikkaa varsista pieni pala kuivaa osaa pois.
- Puolita pekoniviipaleet, kääri ne parsakaalien varsien ympärille ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele kukinnoille hieman öljyä.
- Paahda pekoniin kääräistyjä broccolineja uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Valmista sillä välin mangosalsa. Kuori ja paloittele mango pieniksi kuutioiksi kulhoon. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, chili ja korianteri. Purista puolikkaan limen mehu sekaan ja mausta salsa lopuksi suolalla ja pippurilla.
- Nauti pekoniin kääräistyt broccolinit mangosalsan ja salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat