Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoniin kääräistyt broccolinit maistuvat mangosalsan kanssa

20 min

Kääräise rouskuvat varsiparsakaalit eli broccolinit pekoniin ja paahda uunisssa. Nauti pekoniin kääräistyt broccolinit raikkaan mangosalsan ja salaattisekoituksen kera.

9.8.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Pekoniin kääräistyt broccolinit
250 g
broccolinia eli varsiparsakaalia
170 g
pekonia
Mangosalsa
1
mango (syöntikypsä)
1
punasipuli
1
chili
½ rku
korianteria
½
limen mehu
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta

Pekoniin kääräistyt broccolinit valmistuvat helposti näin:

  1. Huuhtele ja kuivaa varsiparsakaalit. Leikkaa varsista pieni pala kuivaa osaa pois.
  2. Puolita pekoniviipaleet, kääri ne parsakaalien varsien ympärille ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele kukinnoille hieman öljyä.
  3. Paahda pekoniin kääräistyjä broccolineja uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  4. Valmista sillä välin mangosalsa. Kuori ja paloittele mango pieniksi kuutioiksi kulhoon. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, chili ja korianteri. Purista puolikkaan limen mehu sekaan ja mausta salsa lopuksi suolalla ja pippurilla.
  5. Nauti pekoniin kääräistyt broccolinit mangosalsan ja salaatin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt