Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pehmeä juuresvuoka

1 h 30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 10 min
10.12.2012
Reseptin ainekset
8 annosta
500 g
porkkanaa
400 g
lanttua
1 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 dl
ohrasuurimoita (esikypsennettyjä, kokonaisia)
7 dl
vettä
1 tl
timjamia
150 g
vuohenmaitojuustoa (pehmeää)
1 tl
suolaa
1 rkl
siirappia
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
ruokakermaa

Kuori porkkanat ja lanttu. Raasta ne esimerkiksi monitoimikoneella. Kuullota juurekset öljyssä paistokasarissa. Lisää ohrasuurimot, vesi ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 20 minuuttia, kunnes ohra on lähes kypsää.

Sekoita joukkoon pehmeä vuohenjuusto, suola, siirappi ja mustapippuri. Levitä seos voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kerma. Kypsennä juuresvuokaa 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

*Voit valmistaa pehmeän juuresvuoan etukäteen ja kuumentaa sen ennen tarjoilua. Lisää pinnalle muutama voinokare ennen kuumentamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt