Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsamousse

4 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 4 h 0 min

Kermaisen parsamoussen maun salaisuutena on mascarponejuusto ja valkoviini.

14.5.2014
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
parsaa (vihreää)
4 kpl
liivatelehteä
1 1/2 dl
kuohukermaa
100 g
mascarponejuustoa
1 rkl
sitruunamehua
3/4 tl
suolaa
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
Pinnalle
1/2 tl
roseepippuria
1 rkl
tuoretta minttua

Kuori parsat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta parsat. Soseuta ne monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.

Upota liivatteet pehmenemään kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Lisää mascarpone, sitruuna ja suola jäähtyneeseen parsasoseeseen.

Liuota pehmenneet liivatelehdet kuumaan viiniin. Sekoita liuokseen lusikallinen parsaseosta. Lisää seos parsamassaan. Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto.

Jaa parsamousse annoslaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa.

Murskaa pinnalle roseepippureita ja koristele yrteillä. Tarjoa parsamousse paahdettujen patonkiviipaleiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt