Kotivinkki

Parsaa ja parmankinkkua

0
0

Parsaa ja parmankinkkua

Teksti Henri Alén
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 16valkoista tai vihreää tankoparsaa
  • merisuolaa
  • hunajaa
  • 200 gterttutomaatteja
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • suolaa
  • 8 siivuaparmankinkkua

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori parsat nupun alapuolelta kantoihin päin huolellisesti. Leikkaa kannasta 1 cm pois.

2. Keitä parsoja suolalla ja hunajalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta parsat huolellisesti. Kuivaa ne kevyesti talouspyyhkeellä.

3. Paista terttutomaatit varovasti pannulla oliiviöljyssä kunnes tomaateista tulee hieman nestettä ulos.

4. Mausta tomaatit timjamilla ja suolalla. Aseta lautasille. Tarjoa parmankinkkusiivujen ja avokadokastikkeen kanssa.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä