Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsaa ja parmankinkkua

2.11.2010
Reseptin ainekset
16
valkoista tai vihreää tankoparsaa
merisuolaa
hunajaa
200 g
terttutomaatteja
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
kuivattua timjamia
suolaa
8 siivua
parmankinkkua

1. Kuori parsat nupun alapuolelta kantoihin päin huolellisesti. Leikkaa kannasta 1 cm pois.

2. Keitä parsoja suolalla ja hunajalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta parsat huolellisesti. Kuivaa ne kevyesti talouspyyhkeellä.

3. Paista terttutomaatit varovasti pannulla oliiviöljyssä kunnes tomaateista tulee hieman nestettä ulos.

4. Mausta tomaatit timjamilla ja suolalla. Aseta lautasille. Tarjoa parmankinkkusiivujen ja avokadokastikkeen kanssa.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt