Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parmesaani-rukolavihannekset

3.11.2010
Reseptin ainekset
1
kukkakaali
1
parsakaali
300 g
härkäpapuja tai vihreitä papuja
3
porkkanaa
1
kesäkurpitsa
½ dl
oliiviöljyä
1 rku
rukolaa
4 rkl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
suolaa
mustapippuria
1
sitruuna

1.Pilko kukkakaali, parsakaali, pavut, kuoritut porkkanat ja kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi. Keitä kasviksia hyvin suolatussa runsaassa vedessä noin 8 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma.

2. Valuta kasvikset ja mausta ne oliiviöljyllä, rukolalla, parmesaanilla, suolalla ja pippurilla.

3. Raasta vihannesten joukkoon hieman sitruunan kuorta ja purista joukkoon sitruunan mehu.  

Tee parmesaanijuuston kannoista parmesaaniöljyä. Laita juustonkannat, pari rosmariininoksaa ja oliiviöljyä purkkiin. Sulje purkki tiiviisti ja säilytä se jääkaapissa. Öljy on parhaimmillaan noin kuukauden kuluttua mutta säilyy puolikin vuotta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt