Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parempi minestrone

25 min

Minestronekeitto saa uutta makua ruusukaalista, pekonista ja kirsikkatomaateista. Tähän sopii lisätä myös runsaasti chiliä, jos pitää tulisesta ruoasta.

28.2.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
makaronia
125 g
pekonia
15 dl
vettä tai kasvislientä
200 g
ruusukaalia
2 kpl
vihreää paprikaa
1 kpl
keitettyjä papuja tölkissä
1 kpl
kirsikkatomaatteja tölkissä
1 kpl
vihreä chili
1 kpl
punasipuli
1 rkl
oliiviiöljyä
2 kpl
varsisellerin vartta
suolaa (tarvittaessa)
pinnalle kuivattuja chilihiutaleita (oman maun mukaan)

Pilko kasvikset pienemmiksi palasiksi.

Kuullota paprikan palasia, chiliviipaleita, ruusukaaleja ja sipulia kattilan pohjalla öljytilkassa nelisen minuuttia.

Kaada päälle vesi tai käyttämäsi keitinliemi ja anna kasvisten kiehua kymmenen minuuttia.

Pilko ja paista sillä välin pekonifileet.

Lisää kypsät pekonit, kokonaiset kirsikkatomaatit, pavut, varsisellerin palaset ja kuivat makaronit keittoon. Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsyneet, noin 8-10 minuuttia. Tarkasta keittoaika paketista.

Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Mausta myös kuivatuilla chilihiutaleilla, jos haluat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt