


Parempi minestrone
Minestronekeitto saa uutta makua ruusukaalista, pekonista ja kirsikkatomaateista. Tähän sopii lisätä myös runsaasti chiliä, jos pitää tulisesta ruoasta.
Pilko kasvikset pienemmiksi palasiksi.
Kuullota paprikan palasia, chiliviipaleita, ruusukaaleja ja sipulia kattilan pohjalla öljytilkassa nelisen minuuttia.
Kaada päälle vesi tai käyttämäsi keitinliemi ja anna kasvisten kiehua kymmenen minuuttia.
Pilko ja paista sillä välin pekonifileet.
Lisää kypsät pekonit, kokonaiset kirsikkatomaatit, pavut, varsisellerin palaset ja kuivat makaronit keittoon. Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsyneet, noin 8-10 minuuttia. Tarkasta keittoaika paketista.
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Mausta myös kuivatuilla chilihiutaleilla, jos haluat.