Maku

Parempi minestrone

25 min
5
0

Parempi minestrone

Minestronekeitto saa uutta makua ruusukaalista, pekonista ja kirsikkatomaateista. Tähän sopii lisätä myös runsaasti chiliä, jos pitää tulisesta ruoasta.
Teksti Suusta suuhun
Kuvat Suusta suuhun
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 150 gmakaronia
  • 125 gpekonia
  • 15 dlvettä tai kasvislientä
  • 200 gruusukaalia
  • 2 kplvihreää paprikaa
  • 1 kplkeitettyjä papuja tölkissä
  • 1 kplkirsikkatomaatteja tölkissä
  • 1 kplvihreä chili
  • 1 kplpunasipuli
  • 1 rkloliiviiöljyä
  • 2 kplvarsisellerin vartta
  • suolaa (tarvittaessa)
  • pinnalle kuivattuja chilihiutaleita (oman maun mukaan)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Pilko kasvikset pienemmiksi palasiksi.

Kuullota paprikan palasia, chiliviipaleita, ruusukaaleja ja sipulia kattilan pohjalla öljytilkassa nelisen minuuttia.

Kaada päälle vesi tai käyttämäsi keitinliemi ja anna kasvisten kiehua kymmenen minuuttia.

Pilko ja paista sillä välin pekonifileet.

Lisää kypsät pekonit, kokonaiset kirsikkatomaatit, pavut, varsisellerin palaset ja kuivat makaronit keittoon. Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsyneet, noin 8-10 minuuttia. Tarkasta keittoaika paketista.

Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Mausta myös kuivatuilla chilihiutaleilla, jos haluat.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä