Paprika-quesadillat

25 min
4
0

Paprika-quesadillat

MU
0
4
Jäikö tortillalättyjä yli? Niistä valmistuvat ihanan rapeat, mutta sisältä juustoiset paprika-quesadillat seuraavan päivän iloksi.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplpaprikaa (punainen ja keltainen)
  • 1 kplpunasipulia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/3 tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 150 gcheddarjuustoa
  • 8 kplvehnätortillaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Valmista paprika-quesadillat näin:

Leikkaa paprikat ja kuorittu sipuli ohuiksi suikaleiksi.

Paista kasviksia pannulla öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.

Raasta juusto.

Nosta tortilla kuumalle paistinpannulle, ripottele päälle hieman juustoa, neljännes kasvistäytteestä ja päälle vielä hieman juustoa. Nosta toinen tortilla päälle.

Paista 1–2 minuuttia ja käännä tortilla isolla lastalla.

Paista toiselta puolelta myös pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut tortillojen sisälle.

Siirrä vadille tai leikkuulaudalle.

Valmista loput 3 quesadillaa samalla tavalla.

Leikkaa quesadillat neljään tai kuuteen osaan ja tarjoa lämpiminä.

Vinkki!

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä