


Paprika-quesadillat
25 min
Jäikö tortillalättyjä yli? Niistä valmistuvat ihanan rapeat, mutta sisältä juustoiset paprika-quesadillat seuraavan päivän iloksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
paprikaa (punainen ja keltainen)
1
punasipuli
1 rkl
oliiviöljyä
1/3 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
150 g
cheddarjuustoa
8
vehnätortillaa
Paprika-quesadillat valmistuvat helposti näin:
- Leikkaa paprikat ja kuorittu sipuli ohuiksi suikaleiksi.
- Paista kasviksia pannulla öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Raasta juusto.
- Nosta tortilla kuumalle paistinpannulle, ripottele päälle hieman juustoa, neljännes kasvistäytteestä ja päälle vielä hieman juustoa. Nosta toinen tortilla päälle.
- Paista 1–2 minuuttia ja käännä tortilla isolla lastalla. Paista toiselta puolelta myös pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut tortillojen sisälle.
- Siirrä vadille tai leikkuulaudalle.
- Valmista loput 3 quesadillaa samalla tavalla.
- Leikkaa quesadillat neljään tai kuuteen osaan ja tarjoa lämpiminä.
Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat