Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Suolaista ja makeaa

Pannukakkumuffinit – sillillä vai mansikalla? Helpot pikkupannarit voi täyttää suolaisella tai makealla

1 h 15 min
{
Aktiivinen 50 min
Passiivinen 25 min

Yksi taikina, kaksi herkullista täytettä. Pienet pannukakut paistetaan muffinipellillä ja täytetään juuri ennen tarjoilua. Täydellinen alku-, väli-, hiuko- tai yöpala!

17.6.2025

Reseptin ainekset
12 muffinia
25 g
voita
5 dl
maitoa
2
kananmunaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
3 rkl
rypsiöljyä
Kerma-jogurtti
1 dl
vispikermaa
1 dl
paksua maustamatonta jogurttia
Mansikkatäyte
1 rs (500 g)
mansikoita
1 dl
turkinpippureita
2 rkl
sokeria
syötäviä kukkia
Sillitäyte
1 dl
tilliä
1 dl
ruohosipulia
2 rkl
sillipurkin lientä
¼ tl
mustapippuria
1 prk (150/100 g)
silliä

Pannukakkumuffinit − ohje:

  1. Sulata voi. Yhdistä kulhossa voi, maito, munat, jauhot ja suola. Anna taikinan turvota 30 minuuttia. Öljyä muffinipellin kolot ja jaa taikina koloihin.
  2. Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Anna pannukakkumuffinien jäähtyä ennen täyttämistä.
  3. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti. Jaa kerma-jogurtti kahteen kulhoon.
  4. Soseuta puolet mansikoista ja murskaa salmiakki. Sekoita marjasose, makeismuru ja sokeri toisen kerman joukkoon. Hienonna yrtit ja lisää ne, silliliemi ja pippuri toiseen kermaan.
  5. Lusikoi täytteet muffinien pinnalle juuri ennen tarjoilua. Lisää viipaloituja marjoja makeille ja sillisiivuja suolaisille muffineille. Koristele halutessasi syötävillä kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt