Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pankokuorrutetut silakkapihvit

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Kun silakkapihvit maustetaan wasabitahnalla ja pyöritellään pankojauhoissa, luvassa on jotain uutta ja ihanaa.

22.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 tl
wasabitahnaa
1 ½ dl
pankokorppujauhoja
1 dl
ruiskorppujauhoja
1
iso kananmuna
Paistamiseen
25 g
voita
2 rkl
rypsiöljyä

Pankokuorrutetut silakkapihvit – ohje:

  1. Huuhdo silakkafileet kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Leikkaa saksilla fileistä selkäevä pois. Kuivaa fileet ja levitä ne leivinpaperin päälle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon ruohosipuli ja wasabi. Levitä puolelle fileistä nokare täytettä ja nosta toinen filee päälle.
  3. Sekoita panko- ja ruiskorppujauhot lautasella. Riko muna toiselle lautaselle. Kasta varovasti pihvien nahkapuolet munaan ja sitten jauhoseokseen.
  4. Paista pankokuorrutetut silakkapihvit pannulla voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia per puoli. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt