3,7(3)
Pankokuorrutetut silakkapihvit
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Kun silakkapihvit maustetaan wasabitahnalla ja pyöritellään pankojauhoissa, luvassa on jotain uutta ja ihanaa.
Julkaistu 22.2.2017
Kotivinkki
Reseptin ainekset 4 annosta
500 gsilakkafileitä
¾ tlsuolaa
½ tlmustapippuria
100 gmaustamatonta tuorejuustoa
½ dlruohosipulia hienonnettuna
2 tlwasabitahnaa
1 ½ dlpankokorppujauhoja
1 dlruiskorppujauhoja
1iso kananmuna
Paistamiseen
25 gvoita
2 rklrypsiöljyä

1. Huuhdo silakkafileet kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Leikkaa saksilla fileistä selkäevä pois. Kuivaa fileet ja levitä ne leivinpaperin päälle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla.

2. Sekoita tuorejuuston joukkoon ruohosipuli ja wasabi. Levitä puolelle fileistä nokare täytettä ja nosta toinen filee päälle.

3. Sekoita panko- ja ruiskorppujauhot lautasella. Riko muna toiselle lautaselle. Kasta varovasti pihvien nahkapuolet munaan ja sitten jauhoseokseen.

4. Paista pankokuorrutetut silakkapihvit pannulla voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia per puoli. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »