Kotivinkki

Pankokuorrutetut silakkapihvit

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Kun silakkapihvit maustetaan wasabitahnalla ja pyöritellään pankojauhoissa, luvassa on jotain uutta ja ihanaa.
3
0
Julkaistu: 22.2.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gsilakkafileitä
  • ¾ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 100 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • ½ dlruohosipulia hienonnettuna
  • 2 tlwasabitahnaa
  • 1 ½ dlpankokorppujauhoja
  • 1 dlruiskorppujauhoja
  • 1iso kananmuna

Paistamiseen

  • 25 gvoita
  • 2 rklrypsiöljyä
Tulosta
1. Huuhdo silakkafileet kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Leikkaa saksilla fileistä selkäevä pois. Kuivaa fileet ja levitä ne leivinpaperin päälle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla.
2. Sekoita tuorejuuston joukkoon ruohosipuli ja wasabi. Levitä puolelle fileistä nokare täytettä ja nosta toinen filee päälle.
3. Sekoita panko- ja ruiskorppujauhot lautasella. Riko muna toiselle lautaselle. Kasta varovasti pihvien nahkapuolet munaan ja sitten jauhoseokseen.
4. Paista pankokuorrutetut silakkapihvit pannulla voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia per puoli. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
3
Kommentoi »