


Pankokuorrutetut silakkapihvit
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Kun silakkapihvit maustetaan wasabitahnalla ja pyöritellään pankojauhoissa, luvassa on jotain uutta ja ihanaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
silakkafileitä
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 tl
wasabitahnaa
1 ½ dl
pankokorppujauhoja
1 dl
ruiskorppujauhoja
1
iso kananmuna
Paistamiseen
25 g
voita
2 rkl
rypsiöljyä
Pankokuorrutetut silakkapihvit – ohje:
- Huuhdo silakkafileet kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Leikkaa saksilla fileistä selkäevä pois. Kuivaa fileet ja levitä ne leivinpaperin päälle. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon ruohosipuli ja wasabi. Levitä puolelle fileistä nokare täytettä ja nosta toinen filee päälle.
- Sekoita panko- ja ruiskorppujauhot lautasella. Riko muna toiselle lautaselle. Kasta varovasti pihvien nahkapuolet munaan ja sitten jauhoseokseen.
- Paista pankokuorrutetut silakkapihvit pannulla voi-öljyseoksessa kauniin ruskeiksi, noin 3 minuuttia per puoli. Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat