Pampan salsa
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Reseptin ainekset
15 annosta
2 kpl
paprikaa
4 kpl
tomaattia
1 dl
paseerattua tomaattia
1 rkl
punaviinietikkaa
1 kpl
sitruunaa (mehu)
1/2 kpl
tuoretta chiliä
1 1/2 tl
suolaa
1 rkl
hunajaa
1/4 tl
mustapippuria
Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja poista kuori. Käytä myös paprikat kiehuvassa vedessä tai paahda hiukan uunissa. Paprikoita ei tähän kuitenkaan tarvitse kuoria. Riittää että, poistat siemenet ja kannan, kuumennus pehmittää makua.
Rouhi tomaatit, paprikat ja pala chiliä teholeikkurilla karkeaksi murskeeksi. Lisää tomaattisose, punaviinietikka, sitruuna ja mausteet. Anna salsan asettua hetken aikaa kylmässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat