Maku

Pakasterapujen elvytys

24 h 10 min
3.8
1

Pakasterapujen elvytys

GL
LA
MA
MU
1
3.8
Teksti Anja Brück
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 1000 grapua (pakaste)
  • 20 dlvettä
  • 3 rklmerisuolaa
  • 2 kplsokeria
  • 50 gtuoretta tilliä

Tee näin

24 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN24 h

Sekoita vesi, suola ja sokeri kattilassa. Kiehauta liemi ja lisää kruunutilli. Anna hautua viitisen minuuttia ja jäähdytä liemi haaleaksi. Poista tilli.

Pane ravut jäisinä suoraan pakkauksesta haaleaan liemeen ja peitä vielä halutessasi tillikerroksella. Siirrä astia kylmään ja anna rapujen sulaa ja maustua vuorokauden ajan.

Muistathan, että kerran keitettyjä rapuja ei saa keittää uudelleen!

•Pakasteravut myydään useimmiten yhden kilon pakkauksissa. Rapujen määrä vaihtelee koon mukaan. Yleensä yhdessä rasiassa on 16-22 rapua.

Vinkki!

•Tuontiravut ovat sulatuksen jälkeen syöntivalmiita. Jos haluat niihin tuoretta tilliaromia, kylvetä ne uudessa mausteliemessä.
MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä