Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pakasterapujen elvytys

24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min

Rapujen elvytys saa pakasteravutkin maistumaan herkullisilta! Anna rapujen maustua elvytysliemessä vuorokauden ajan.

22.7.2005
Reseptin ainekset
20 kpl
1 kg
rapuja (pakaste)
20 dl
vettä
3 rkl
merisuolaa
2
sokeripalaa
50 g
tuoretta tilliä

Sekoita vesi, suola ja sokeri kattilassa. Kiehauta liemi ja lisää kruunutilli. Anna hautua viitisen minuuttia ja jäähdytä liemi haaleaksi. Poista tilli.

Pane ravut jäisinä suoraan pakkauksesta haaleaan liemeen ja peitä vielä halutessasi tillikerroksella. Siirrä astia kylmään ja anna rapujen sulaa ja maustua vuorokauden ajan.

Muistathan, että kerran keitettyjä rapuja ei saa keittää uudelleen!

  • Pakasteravut myydään useimmiten yhden kilon pakkauksissa. Rapujen määrä vaihtelee koon mukaan. Yleensä yhdessä rasiassa on 16–22 rapua.
  • Tuontiravut ovat sulatuksen jälkeen syöntivalmiita. Jos haluat niihin tuoretta tilliaromia, kylvetä ne uudessa mausteliemessä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt