Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistetut silakat

35 min
22.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
silakoita
2 dl
ruisjauhoja
1 tl
suolaa
Paistamiseen
50 g
voita

Paistetut silakat – ohje:

  1. Perkaa silakat. Huuhtaise nopeasti ja valuta.
  2. Kumoa ruisjauhot ja suola kulhoon. Jauhota silakat.
  3. Kuumenna pannulla rasva. Paista silakat molemmin puolin kullankeltaiseksi.
  4. Tarjoa paistetut silakat tillin, sitruunalohkojen ja perunamuusin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt