Maku

Paistettu pinaatti (Epinard sauté)

15 min
GL
KA
MU
4.58
2


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6 annosta)

  • 500 gpinaattia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1/2 rklvoita
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Huuhtele ja kuivaa pinaatinlehdet. Poista halutessasi kova keskiruoto.

Kuumenna pannulla öljy ja voi. Lisää pinaatit ja kääntele pari minuuttia, kunnes pinaatti on pehmeää. Varo paistamasta liian pehmeäksi.

Mausta ja tarjoa paistettua pinaattia myllärin tapaan valmistetun kuhan lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
4.58