Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu pinaatti (Epinard sauté)

15 min
11.10.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
pinaattia
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 rkl
voita
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Huuhtele ja kuivaa pinaatinlehdet. Poista halutessasi kova keskiruoto.

Kuumenna pannulla öljy ja voi. Lisää pinaatit ja kääntele pari minuuttia, kunnes pinaatti on pehmeää. Varo paistamasta liian pehmeäksi.

Mausta ja tarjoa paistettua pinaattia myllärin tapaan valmistetun kuhan lisäkkeenä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt