Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu maksa ja hunajaiset sipulirenkaat

30 min

Paistettu maksa on helppo ja nopea valmistaa. Hunajaisten sipulirenkaiden kera maksa sopii niin arki- kuin viikonloppuruoaksikin. Tällä ohjeella onnistut!

3.9.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
maksaa (naudan, ohuina viipaleina)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
Hunajaiset sipulirenkaat
2 kpl
punasipulia
3 kpl
sipulia
2 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 dl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
omenaviinietikkaa
1/2 tl
suolaa
2 rkl
tuoretta salviaa (silputtuna)

Kuori sipulit ja viipaloi ne ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaat voissa ja öljyssä pannussa läpikuultaviksi. Lisää hunaja, omenaviinietikka ja suola. Hauduta sipulit pehmeiksi miedolla lämmöllä kannen alla, kymmenisen minuuttia. Mausta ne lopuksi salvialla.

Poista maksasta näkyvät kalvot. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista maksaviipaleet voissa ja öljyssä pannussa kauniin väriseksi, 1–2 minuuttia/puoli.

Tarjoa paistettu maksa sipulihöystön, keitettyjen perunoiden ja puolukoiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt