Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
päärynää (kypsä)
100 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (Mustaleima)
50 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
1 rkl
voita
2 dl
kuohukermaa
1 dl
omenatäysmehua
100 g
tuorejuustoa
1/2 tl
tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1/2 tl
mustapippuria
400 g
pastaa (penne)
Pinnalle
1 dl
cashewpähkinöitä
1 dl
parmesaanijuustoa (lastuina)
Kuori ja raasta päärynä karkeaksi.
Raasta myös emmentaali.
Paloittele sinihomejuusto.
Kuullota päärynäraastetta pari minuuttia voissa kattilassa.
Lisää kerma ja mehu. Sekoita joukkoon tuorejuusto, emmentaaliraaste ja sinihomejuusto.
Kuumenna ja sekoita kastike tasaiseksi. Mausta rosmariinilla ja mustapippurilla.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda pähkinät pannulla kauniin ruskeiksi. Rouhi jäähtyneet pähkinät.
Sekoita päärynä-juustokastike valutetun pastan joukkoon. Ripottele päärynä-juustopasta-annoksen pinnalle pähkinöitä ja parmesaanilastuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat