Maku

Päärynä-juustopasta

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
MU
KA
4.2
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplpäärynää (kypsä)
  • 100 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (Mustaleima)
  • 50 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  • 1 rklvoita
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlomenatäysmehua
  • 100 gtuorejuustoa
  • 1/2 tltuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 400 gpastaa (penne)

Pinnalle

  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 1 dlparmesaanijuustoa (lastuina)
Tulosta

Kuori ja raasta päärynä karkeaksi.

Raasta myös emmentaali.

Paloittele sinihomejuusto.

Kuullota päärynäraastetta pari minuuttia voissa kattilassa.

Lisää kerma ja mehu. Sekoita joukkoon tuorejuusto, emmentaaliraaste ja sinihomejuusto.

Kuumenna ja sekoita kastike tasaiseksi. Mausta rosmariinilla ja mustapippurilla.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Paahda pähkinät pannulla kauniin ruskeiksi. Rouhi jäähtyneet pähkinät.

Sekoita päärynä-juustokastike valutetun pastan joukkoon. Ripottele päärynä-juustopasta-annoksen pinnalle pähkinöitä ja parmesaanilastuja.

MITÄ PIDIT?
4.2
Kommentoi »