


Kinuskia kiitos!
Paahtokinuski – pienellä paahtokikalla kinuskista tulee vielä vähän parempaa
30 min
Paahtokinuskin paahteinen maun salaisuus on se, että sokeri paahdetaan ensin kuivalla pannulla ja kerma lisätään joukkoon vasta sitten.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kuohukermaa
2 dl
sokeria
1 rkl
voita
Paahtokinuski – ohje:
- Kuumenna kerma pienessä kattilassa tai kulhossa mikrossa höyryävän kuumaksi.
- Mittaa sokeri kuivalle valurautapannulle. Kuumenna sokeria pannulla sekoittamatta, kunnes se sulaa ja paahtuu vaaleanruskeaksi. Voit liikutella pannua käännellen tasaisen paahtumisen varmistamiseksi, mutta vältä sekoittamista.
- Lisää lämmin kerma ja keitä seosta sekoitellen, kunnes se sakenee tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää lopuksi voi.
Vinkki!
Älä säikähdä, jos sokeri paakkuuntuu ensin, se sulaa kyllä kinuskiksi kerman kanssa keitettäessä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat