Paahdetut viinirypäleet

0
0

Paahdetut viinirypäleet

Makeat viinirypäleet saavat uunissa upean paahteisen maun. Tarjoile paahdetut rypäleet pehmeän juuston ja leivän kanssa vaikkapa aamupalalla tai lounassalaatin kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gviinirypäleitä (tummia)
  • 1 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria (myllystä)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Pyörittele pestyt ja kuivatut viinirypäleet kevyesti oliiviöljyssä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Nosta rypäleet uuniastiaan. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä