Mausteiset paahdetut kikherneet: Huuhtele ja valuta kikherneet hyvin. Sekoita öljy ja mausteet, lisää kikherneet joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada leivinpaprilla päällystetylle pellille. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa tai tavallisessa uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Lisää suolaa tarvittaessa.
Paahdetut harissa kikherneet:Huuhtele ja valuta kikherneet hyvin. Sekoita öljy, harissa tahna ja suola. Lisää kikherneet joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada leivinpaprilla päällystetylle pellille. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa tai tavallisessa uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Lisää suolaa tarvittaessa.
Paahdetut ras el hanout kikherneet: Huuhtele ja valuta kikherneet hyvin. Sekoita öljy ja mausteet. Keltainen ras el hanout mausteseos sisältää kurkumaa, juustokuminaa, cayannepippuria, sarviapilaa, pippuria, korianteria, inkivääriä, fenkolia, valkosipulia ja suolaa. Lisää kikherneet joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada leivinpaprilla päällystetylle pellille. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa tai tavallisessa uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Lisää suolaa tarvittaessa.