Kotivinkki

Paahdettua siikaa ja pinaattia

0
0

Paahdettua siikaa ja pinaattia

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 kplsiikafileetä
  • 2 tlkarkeaa suolaa
  • 150 gtuoretta pinaattia (tai 100 g pakastettua)
  • 200 gkesäkurpitsaa
  • öljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 100 gmozzarellajuustoa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuivaa siikafileet talouspaperilla. Tee kalan paksuimpaan kohtaan muutama viilto.

2. Kuumenna pinnoitettu pannu. Ripottele sille karkeaa suolaa. Paahda kalafileitä muutama minuutti. Mausta ne mustapippurilla.

3. Poista pinaateista kovat varret ja paloittele lehdet.

4. Huuhdo kesäkurpitsa. Raasta se karkeaksi.

5. Kuumenna öljy pannulla. Kääntele pinaatteja pannulla hetki. Lisää kesäkurpitsaraaste. Kääntele seosta muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

6. Tarjoile pinaattiseos kalafileiden ja mozzarellajuuston kanssa.

Vinkki!

Osta: siikafileitä, pinaattia, kesäkurpitsaa, mozzarellajuustoa

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä