Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettua kesäkurpitsaa ja fetaa

30 min

Yksinkertaista, mutta niin tavattoman herkullista.

Reseptin ainekset
2 annosta
1 kpl
kesäkurpitsa (n. 350g)
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
50 g
fetaa murennettuna
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
2 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
neitsyt oliiviöljyä

Poista kesäkurpitsasta kannat. Höylää kesäkurpitsa ohuiksi lastuiksi esim. juustohöylällä tai mandoliinilla. Höylää vuorotellen neljältä eri sivulta, kunnes kesäkurpitsasta on jäljellä keskus, jossa on siemenet. Asettele kesäkurpitsalastut leivinpaperilla peitetylle pellille. Ripottele pinnalle oliiviöljyä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paahda kesäkurpitsalastuja uunissa grillivastuksen alla, kunnes ne ovat saaneet väriä ja muuttuneet rapeiksi.

Nosta kesäkurpitsalastut tarjoilulautaselle. Lisää feta ja tuore tilli joukkoon, sekoita varovaisesti. Ripottele pinnalle sitruunamehu ja oliiviöljy. Tarjoile heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt