Maku

Osterit bordeauxlaisittain

20 min
GL
LA
MA
MU
4.33
0


 

Tulosta
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6 annosta)

  • 12 kplostereita (Belon-lajike tai Fin de clair )
  • 20 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 1/2 tlroseepippuria
  • 1 rkloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Varaa 2 tuoretta, pienikokoista, elävää osteria kutakin ruokailijaa kohden. Belon-lajike on tähän paras, Fin de clair käy myös. Leikkaa kylmäsavulohiviipaleesta muutama ohut suikale avatun osterin päälle. Ripottele osterien pinnalle muutama murskattu roseepippuri ja lorauta päälle hieman hedelmäistä oliiviöljyä.

MITÄ PIDIT?
4.33