Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Osterit bordeauxlaisittain

20 min
5.12.2011
Reseptin ainekset
6 annosta
12 kpl
ostereita (Belon-lajike tai Fin de clair )
20 g
kylmäsavustettua kirjolohta
1/2 tl
roseepippuria
1 rkl
oliiviöljyä

Varaa 2 tuoretta, pienikokoista, elävää osteria kutakin ruokailijaa kohden. Belon-lajike on tähän paras, Fin de clair käy myös. Leikkaa kylmäsavulohiviipaleesta muutama ohut suikale avatun osterin päälle. Ripottele osterien pinnalle muutama murskattu roseepippuri ja lorauta päälle hieman hedelmäistä oliiviöljyä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt