3,9(35)
One pot -kanapata – vartissa lautasilla ja vain yksi kattila tiskiä
15 min
Tämä kanapata valmistuu vain yhdessä keittoastiassa, ja mukana on broilerin kaverina myös parsakaalia ja pastaa.
2.5.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
1pieni parsakaali
1 rklrypsiöljyä
2 tlcurrya
300 gbroilerin fileesuikaleita (isoja, esim. Naapurin maalaiskanan)
6 dlvettä
1kanaliemikuutio
½ pktpenne-pastaa (250 g)
½ tlmustapippuria myllystä
1 rklsitruunamehua
1 rklhunajaa
100 gmaustettua tuorejuustoa (esim. Valio Viola kevätsipuli)
Kanapadan päälle
kevätsipulia hienonnettuna

One pot -kanapata – ohje:

  1. Huuhdo parsakaali. Irrottele kukinnot ja leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna öljy ja curry kattilassa. Paista broilerisuikaleet nopeasti mausteöljyssä.
  3. Lisää vesi, liemikuutio, pasta ja mustapippuri. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Kumoa päälle parsakaalit. Anna kiehua keskilämmöllä kannen alla 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita välillä varovasti, ettei pasta tartu kiinni pohjaan.
  5. Lisää sitruunamehu, hunaja ja tuorejuusto. Pyöräytä kanapata sekaisin ja tarkista maku.
  6. Viimeistele one pot -kanapata kevätsipulilla.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo