One pot -kanapata – vartissa lautasilla ja vain yksi kattila tiskiä
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Tämä kanapata valmistuu vain yhdessä keittoastiassa, ja mukana on broilerin kaverina myös parsakaalia ja pastaa.
4
Kuvat
Julkaistu 2.5.2017

One pot -kanapata – vartissa lautasilla ja vain yksi kattila tiskiä
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1pieni parsakaali
- 1 rklrypsiöljyä
- 2 tlcurrya
- 300 gbroilerin fileesuikaleita (isoja, esim. Naapurin maalaiskanan)
- 6 dlvettä
- 1kanaliemikuutio
- ½ pktpenne-pastaa (250 g)
- ½ tlmustapippuria myllystä
- 1 rklsitruunamehua
- 1 rklhunajaa
- 100 gmaustettua tuorejuustoa (esim. Valio Viola kevätsipuli)
Kanapadan päälle
- kevätsipulia hienonnettuna
1. Huuhdo parsakaali. Irrottele kukinnot ja leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi.
2. Kuumenna öljy ja curry kattilassa. Paista broilerisuikaleet nopeasti mausteöljyssä.
3. Lisää vesi, liemikuutio, pasta ja mustapippuri. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
4. Kumoa päälle parsakaalit. Anna kiehua keskilämmöllä kannen alla 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita välillä varovasti, ettei pasta tartu kiinni pohjaan.
5. Lisää sitruunamehu, hunaja ja tuorejuusto. Pyöräytä kanapata sekaisin ja tarkista maku.
6. Viimeistele one pot -kanapata kevätsipulilla.