Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Koko perheen suosikki

One pot -kanapastavuoka – viidessä minuutissa uuniin ja vain yksi vuoka riittää

50 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 45 min

One pot -kanapastavuoka valmistuu viidessä minuutissa. Ei pilkkomista, laitat vain kaikki ainekset vuokaan ja uuniin hautumaan. Tämän helpommaksi ei ruoan valmistus voi mennä!

7.1.2025
Reseptin ainekset
6 annosta
1 rkl
rypsiöljyä (vuoan voiteluun)
500 g
pastaa (esim. rigatoni)
250 g
kirsikkatomaatteja
65 g
babypinaattia
2 pkt (à 180 g)
kanalastuja (kypsiä)
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
7 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 tl
oreganoa
1 tl
valkosipulirouhetta
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
1 pkt (125/150 g)
mozzarellaa

One pot -kanapata – ohje:

  1. Voitele uunivuoka (2,5 l) öljyllä. Lisää vuokaan keittämätön pasta, pinaatti, kirsikkatomaatit ja kanalastut. Säästä hieman pinaattia koristeluun.
  2. Lisää päälle tomaattimurska, vesi, ruokakerma ja mausteet. Sekoita huolella ja painele pinta tasaiseksi.
  3. Revi pinnalle mozzarellaa. Paista kanapastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin 45–55 min, kunnes pasta on kypsää ja juusto on ruskistunut. Anna ruoan tekeytyä ennen tarjoilua. Koristele jäljelle jääneellä pinaatilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt