Koko perheen suosikki
One pot -kanapastavuoka – viidessä minuutissa uuniin ja vain yksi vuoka riittää
50 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 45 min
One pot -kanapastavuoka valmistuu viidessä minuutissa. Ei pilkkomista, laitat vain kaikki ainekset vuokaan ja uuniin hautumaan. Tämän helpommaksi ei ruoan valmistus voi mennä!
Reseptin ainekset
6 annosta
1 rkl
rypsiöljyä (vuoan voiteluun)
500 g
pastaa (esim. rigatoni)
250 g
kirsikkatomaatteja
65 g
babypinaattia
2 pkt (à 180 g)
kanalastuja (kypsiä)
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
7 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 tl
oreganoa
1 tl
valkosipulirouhetta
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
1 pkt (125/150 g)
mozzarellaa
One pot -kanapata – ohje:
- Voitele uunivuoka (2,5 l) öljyllä. Lisää vuokaan keittämätön pasta, pinaatti, kirsikkatomaatit ja kanalastut. Säästä hieman pinaattia koristeluun.
- Lisää päälle tomaattimurska, vesi, ruokakerma ja mausteet. Sekoita huolella ja painele pinta tasaiseksi.
- Revi pinnalle mozzarellaa. Paista kanapastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin 45–55 min, kunnes pasta on kypsää ja juusto on ruskistunut. Anna ruoan tekeytyä ennen tarjoilua. Koristele jäljelle jääneellä pinaatilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat