4,4(7)
Ohra-punajuuripata
Munaton
30 min
12.10.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dlohrasuurimoita (rikottuja)
6 dlkasvislientä
1 kplsipulia
4 kplpunajuurta
1 rklrypsiöljyä
2 dlruokakermaa
125 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
1/4 tlmustapippuria
4 rklpersiljaa

Pane ohrasuurimot kiehuvaan kasvisliemeen ja anna kiehua hiljalleen kannen alla pakkauksen ohjeen mukainen aika, välillä sekoittaen.

Hienonna sipuli ja kuutioi kuoritut punajuuret. Paista niitä öljyssä, kunnes punajuuri on sopivan kypsää.

Lisää pannulle ruokakerma ja sinihomejuusto. Mausta myllystä rouhitulla pippurilla. Yhdistä seos kattilassa ohran joukkoon. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Lisää nestettä tarvittaessa. Lisää ohra-punajuuripadan joukkoon runsaasti hienonnettua persiljaa.

Tarjoa ohra-punajuuripata sellaisenaan tai broileripihvien kanssa.

3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo