Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
ohrasuurimoita (rikottuja)
6 dl
kasvislientä
1 kpl
sipulia
4 kpl
punajuurta
1 rkl
rypsiöljyä
2 dl
ruokakermaa
125 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
1/4 tl
mustapippuria
4 rkl
persiljaa
Pane ohrasuurimot kiehuvaan kasvisliemeen ja anna kiehua hiljalleen kannen alla pakkauksen ohjeen mukainen aika, välillä sekoittaen.
Hienonna sipuli ja kuutioi kuoritut punajuuret. Paista niitä öljyssä, kunnes punajuuri on sopivan kypsää.
Lisää pannulle ruokakerma ja sinihomejuusto. Mausta myllystä rouhitulla pippurilla. Yhdistä seos kattilassa ohran joukkoon. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Lisää nestettä tarvittaessa. Lisää ohra-punajuuripadan joukkoon runsaasti hienonnettua persiljaa.
Tarjoa ohra-punajuuripata sellaisenaan tai broileripihvien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat