Maku

Ohra-punajuuripata

30 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen
MU
4.43
3
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

  • 2 dlohrasuurimoita (rikottuja)
  • 6 dlkasvislientä
  • 1 kplsipulia
  • 4 kplpunajuurta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 dlruokakermaa
  • 125 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 4 rklpersiljaa
Tulosta

Pane ohrasuurimot kiehuvaan kasvisliemeen ja anna kiehua hiljalleen kannen alla pakkauksen ohjeen mukainen aika, välillä sekoittaen.

Hienonna sipuli ja kuutioi kuoritut punajuuret. Paista niitä öljyssä, kunnes punajuuri on sopivan kypsää.

Lisää pannulle ruokakerma ja sinihomejuusto. Mausta myllystä rouhitulla pippurilla. Yhdistä seos kattilassa ohran joukkoon. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Lisää nestettä tarvittaessa. Lisää ohra-punajuuripadan joukkoon runsaasti hienonnettua persiljaa.

Tarjoa ohra-punajuuripata sellaisenaan tai broileripihvien kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.43
3 kommenttia