Maku

Nuudelivokki

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
KA
LA
MA
MU
4.2
0
Julkaistu: 21.4.2008


Ainekset (4 annosta)

  • 25 gtuoretta inkivääriä
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 200 gkiinankaalia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 450 gwok-kasviksia (pakaste)
  • 200 gvehnänuudeleita
  • 3 rklsoijakastiketta
Tulosta

Kuori inkivääri ja valkosipulinkynnet, poista chilistä siemenet. Leikkaa inkivääri ohuiksi viipaleiksi, hienonna valkosipuli ja chili. Suikaloi kiinankaali.

Kuumenna öljy vokkipannussa tai paistokasarissa. Kuullota inkivääriä, valkosipulia ja chiliä hetki ja lisää vokkivihannekset.

Keitä nuudeleita muutama minuutti kiehuvassa vedessä, valuta ja lisää yhdessä kiinankaalin kanssa vokkipannuun. Paista nuudelivokkia hetki sekoitellen ja mausta soijakastikkeella.

Kommentoi »