Aloita valmistamalla kastike, sekoita kaikki kastikkeen aineet (korkillisessa) pullossa tai kannellisessa purkissa.
Sekoita hyvin.
Tarkista maku.
Silppua kaalit ja lisää ne tarjoilukulhoon. Lisää kaalien sekaan seesamikastiketta ja sekoita hyvin, jotta lehtikaali pehmenee ennen tarjoilua.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä (voit toki myös syödä annoksen lämpimänä, tällöin pidä huoli että valmistat nuudelit samaan aikaan jauhelihan kanssa).
Paista ja mausta jauheliha.
Kieräytä jauheliha vielä chiliöljyssä ennen tarjoilua.
Kokoa annokset: aloita lisäämällä kulhon pohjalle kaalia ja nuudeleita, noin puolet ja puolet. Lisää jauheliha.
Lisää kastike annokseen.
Tarjoile joko kylmänä tai lämpimänä.