3,8(14)
Nötkött-kastike
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Nötkött – lähes ikuisesti säilyvä liha. Unohda lapsuuden traumat ja anna säilykelihalle uusi mahdollisuus. Helppo ja nopea arkiruoka.
Julkaistu 7.7.2017
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
1 kplsipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
400 gsäilykelihaa
400 gtomaattimurskaa
1 dltuoretta oreganoa
1/4 tlmustapippuria
  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.
  2. Lisää kuutioitu nötkött-liha ja ruskista hetki. Lisää tomaattimurska ja hienonnettu oregano.
  3. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoile kastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja ranskankerman kanssa.
5 kommenttia