Maku

Nötkött-kastike

30 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Nötkött – lähes ikuisesti säilyvä liha. Unohda lapsuuden traumat ja anna säilykelihalle uusi mahdollisuus. Helppo ja nopea arkiruoka.
4.3
5
Julkaistu: 7.7.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipuli
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklöljyä
  • 400 gsäilykelihaa
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 dltuoretta oreganoa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta
  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.
  2. Lisää kuutioitu nötkött-liha ja ruskista hetki. Lisää tomaattimurska ja hienonnettu oregano.
  3. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Tarjoile kastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja ranskankerman kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.29
5 kommenttia