


Nötkött-kastike
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Nötkött – lähes ikuisesti säilyvä liha. Unohda lapsuuden traumat ja anna säilykelihalle uusi mahdollisuus. Helppo ja nopea arkiruoka.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
öljyä
400 g
säilykelihaa
400 g
tomaattimurskaa
1 dl
tuoretta oreganoa
1/4 tl
mustapippuria
- Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.
- Lisää kuutioitu nötkött-liha ja ruskista hetki. Lisää tomaattimurska ja hienonnettu oregano.
- Anna hautua 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile kastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja ranskankerman kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat