Nopea texmex-salaatti
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Kaipaatko texmexiä raikkaammassa muodossa? Kokeile texmex-salaattia! Tomaattinen jauheliha-papuseos, maissilastut ja ranskankerma tekevät salaatista meksikolaishenkisen herkun.
3.6
Kuvat
Julkaistu 8.4.2015

Nopea texmex-salaatti
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 250 gjauhelihaa
- 1 kplvalkosipulinkynttä
- 500 gtomaattimurskaa
- 300 gruskeita papuja (tai kidneypapuja)
- 2 tlsokeria
- 1 tloreganoa
- 1/2 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Lisäksi
- 1 kplruukkusalaattia (roomansalaattia)
- 1 dlmaissilastuja
- 200 granskankermaa (rasvaa 18%)
Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin.
Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, yhdessä valkosipulin kanssa.
Lisää tomaattimurska, valutetut ja huuhdellut pavut sekä mausteet.
Keitä seos keskilämmöllä ja ilman kantta sakeaksi, noin 10 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Huuhtele salaatti tarvittaessa. Revi se lautasille.
Annostele päälle jauheliha-papuhöystöä ja murennettuja nacholastuja.
Lusikoi päälle ranskankermaa.