3,6(12)
Nopea texmex-salaatti
20 min
Kaipaatko texmexiä raikkaammassa muodossa? Kokeile texmex-salaattia! Tomaattinen jauheliha-papuseos, maissilastut ja ranskankerma tekevät salaatista meksikolaishenkisen herkun.
8.4.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
250 gjauhelihaa
1 kplvalkosipulinkynttä
500 gtomaattimurskaa
300 gruskeita papuja (tai kidneypapuja)
2 tlsokeria
1 tloreganoa
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
Lisäksi
1 kplruukkusalaattia (roomansalaattia)
1 dlmaissilastuja
200 granskankermaa (rasvaa 18%)

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin.

Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, yhdessä valkosipulin kanssa.

Lisää tomaattimurska, valutetut ja huuhdellut pavut sekä mausteet.

Keitä seos keskilämmöllä ja ilman kantta sakeaksi, noin 10 minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Huuhtele salaatti tarvittaessa. Revi se lautasille.

Annostele päälle jauheliha-papuhöystöä ja murennettuja nacholastuja.

Lusikoi päälle ranskankermaa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.