


Nopea texmex-salaatti
20 min
Kaipaatko texmexiä raikkaammassa muodossa? Kokeile texmex-salaattia! Tomaattinen jauheliha-papuseos, maissilastut ja ranskankerma tekevät salaatista meksikolaishenkisen herkun.
Reseptin ainekset
2 annosta
250 g
jauhelihaa
1 kpl
valkosipulinkynttä
500 g
tomaattimurskaa
300 g
ruskeita papuja (tai kidneypapuja)
2 tl
sokeria
1 tl
oreganoa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
1 kpl
ruukkusalaattia (roomansalaattia)
1 dl
maissilastuja
200 g
ranskankermaa (rasvaa 18%)
Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin.
Kuori ja silppua valkosipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, yhdessä valkosipulin kanssa.
Lisää tomaattimurska, valutetut ja huuhdellut pavut sekä mausteet.
Keitä seos keskilämmöllä ja ilman kantta sakeaksi, noin 10 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Huuhtele salaatti tarvittaessa. Revi se lautasille.
Annostele päälle jauheliha-papuhöystöä ja murennettuja nacholastuja.
Lusikoi päälle ranskankermaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat