Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nizzansalaatti ilman kalaa – vegeversiossa loistavat nyhtökaura, kaprikset ja itse tehty kastike

15 min

Perinteikkään ranskalaisen nizzansalaatin voi tehdä myös ilman kalaa. Kasvisversiossa tonnikala korvataan nyhtökauralla. Makua tuovat myös artisokka, oliivit ja kaprikset.

2.3.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt
Nyhtökauraa (Saaristo)
1 rkl
ruokaöljyä
100 g
vihreitä papuja (pakaste)
1 ruukku
lehtisalaattia
5
keitettyä perunaa
3
keitettyä kananmunaa
4
kypsää tomaattia
1
punasipuli
1 pieni
kurkku
1 dl
kalamata-oliiveja
1 dl
isoja kapriksia
½ prk
artisokansydämiä ( à 160 g)
1 dl
lehtipersiljaa
Kastike
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
1
valkosipulinkynsi silputtuna
1 tl
hunajaa
½ tl
dijon-sinappia
¼ tl
suolaa

1. Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku.

2. Paista nyhtökaura nopeasti pannulla öljyssä. Sulata pavut. Revi salaatti ja levitä se vadille. Viipaloi perunat ja paloittele pavut. Leikkaa munat ja tomaatit lohkoiksi sekä sipuli ohuiksi renkaiksi. Halkaise ja viipaloi kurkku. Valuta oliivit, kaprikset ja artisokat.

3. Asettele ainekset kauniisti kulhoon. Kaada lopuksi päälle kastike. Viimeistele nizzansalaatti persiljalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt