


Mozzarella-silakkarullat
30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
75 g
aurinkokuivattua tomaattia (paloiteltuna)
1 dl
tuoretta basilikaa
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
250 g
silakkafileitä
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
125 g
mozzarellajuustoa (palloina)
1 rkl
pestoa
2 rkl
korppujauhoja
2 rkl
sitruunamehua
Kaada peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Lisää vuokaan aurinkokuivatut tomaatit, revityt basilikanlehdet, suola ja ripaus mustapippuria, sekoita. Nosta vuoka 200 asteiseen uuniin.
Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Ripottele fileille suolaa ja pippuria.
Sekoita keskenään mozzarellapallot ja pestokastike. Levitä kalafileille muutama juustopallero ja kääri fileet rullalle.
Ota perunavuoka uunista. Nosta silakkarullat perunoiden päälle. Ripottele kalarullille korppujauhot ja purista päälle sitruunamehua. Jatka mozzarella-silakkarullien paistamista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat