Reseptin ainekset 4 annosta
400 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
75 gaurinkokuivattua tomaattia (paloiteltuna)
1 dltuoretta basilikaa
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
250 gsilakkafileitä
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
125 gmozzarellajuustoa (palloina)
1 rklpestoa
2 rklkorppujauhoja
2 rklsitruunamehua
Kaada peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Lisää vuokaan aurinkokuivatut tomaatit, revityt basilikanlehdet, suola ja ripaus mustapippuria, sekoita. Nosta vuoka 200 asteiseen uuniin.
Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Ripottele fileille suolaa ja pippuria.
Sekoita keskenään mozzarellapallot ja pestokastike. Levitä kalafileille muutama juustopallero ja kääri fileet rullalle.
Ota perunavuoka uunista. Nosta silakkarullat perunoiden päälle. Ripottele kalarullille korppujauhot ja purista päälle sitruunamehua. Jatka mozzarella-silakkarullien paistamista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.