Maku

Mozzarella-silakkarullat

30 min
MU
LA
5
1


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen, Anna Huovinen

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
  • 75 gaurinkokuivattua tomaattia (paloiteltuna)
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 250 gsilakkafileitä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 125 gmozzarellajuustoa (palloina)
  • 1 rklpestoa
  • 2 rklkorppujauhoja
  • 2 rklsitruunamehua

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kaada peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Lisää vuokaan aurinkokuivatut tomaatit, revityt basilikanlehdet, suola ja ripaus mustapippuria, sekoita. Nosta vuoka 200 asteiseen uuniin.

Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Ripottele fileille suolaa ja pippuria.

Sekoita keskenään mozzarellapallot ja pestokastike. Levitä kalafileille muutama juustopallero ja kääri fileet rullalle.

Ota perunavuoka uunista. Nosta silakkarullat perunoiden päälle. Ripottele kalarullille korppujauhot ja purista päälle sitruunamehua. Jatka mozzarella-silakkarullien paistamista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

MITÄ PIDIT?
5