Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Monen mausteen kepakot

45 min
Reseptin ainekset
8 annosta
1 1/2 dl
vettä
1 dl
tomaattisalsaa
1 dl
korppujauhoja
1 kpl
sipulia
1 kpl
tuoretta chiliä
2 tl
oreganoa
1 tl
mustapippuria
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa
1/2 tl
kanelia
1 rkl
ruokaöljyä
1 kpl
munaa
500 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
Täyte
1 kpl
avokadoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 rkl
limettimehua
Tarjoiluun
1/2 kpl
jäävuorisalaattia
3 kpl
tomaattia
1 kpl
salaattisipulia
8 kpl
vehnätortillaa

Mittaa vesi ja salsa sekoituskulhoon, lisää korppujauhot ja sekoita. Anna turvota 15 minuuttia.

Kuori ja silppua sipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna puolikkaat. Mittaa mausteet ja sekoita ne.

Kuumenna öljy pannussa ja kiehauta sipuli- ja chilisilppu. Lisää mausteet. Siirrä pannu liedeltä ja anna hiukan jäähtyä ennen kuin kaadat sen  sekoituskulhoon.

Lisää muna ja jauheliha ja sekoita aineet mureketaikinaksi. Voitele työlauta ohuesti öljyllä ja tee taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Jaa levy 8 neliöksi.

Leikkaa avokado neljään osaan, poista siemen sekä kuoret ja leikkaa palat viipaleiksi. Jaa viipaleet jauhelihaneliöiden päälle, mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja limetin mehulla.

Rullaa neliöt ja taputtele pitkulaiseksi pötköksi. Paista oliiviöljyssä. Pidä lämpimänä.

Viipaloi jäävuorisalaatti ja lohko tomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuumenna tortillat paistinpannussa ja nosta ne lautasille. Työnnä jokaiseen kepakkoon pitkä, puinen grillitikku ja pane kasvikset ja kepakot tortillan päälle. Nauti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt