Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Moderni munajuusto

1 h 30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 15 min
31.5.2009
Reseptin ainekset
20 annosta
500 g
raejuustoa
250 g
maitorahkaa
50 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
3 kpl
munaa
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 1/2 tl
suolaa
2 rkl
tuoretta timjamia
4 rkl
persiljaa (hienonnettuna)

Kumoa tehosekoittimeen raejuusto, rahka, parmesaani, munat, murskattu valkosipuli ja suola. Riivi joukkoon timjaminlehdet ja hienonnettu persilja. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimella tasaiseksi massaksi.

Vuoraa reilun litran vetoinen rengasmainen kakkuvuoka kelmulla. Sivele kelmu öljyllä. Kaada massa vuokaan ja nosta se varovasti kuumaan vesihauteeseen. Kypsennä 150-asteisen uunin keksitasossa noin 1 tunti 15 minuuttia, kunnes juustomassa tuntuu vuokaa varovaisesti heilauttaen täysin kiinteältä.

Nosta vuoka jäähtymään ritilälle. Kumoa juusto täysin jäähtyneenä vadille ja poista kelmu. Nosta kakkuvuoka takaisin juuston päälle ja peitä vati huolella kelmulla. Nosta viileään. Valuta vadille valunut ylimääräinen hera ennen tarjoilua ja koristele moderni munajuusto yrteillä.

Juustosta valuu säilytyksen aikana heraa. Huolehdi, ettei kosteus valu muihin ruokiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt