Maku

Meksikolaiset maissiletut (Panquecas de maiz rellen)

1 h
4
1

Meksikolaiset maissiletut (Panquecas de maiz rellen)

MU
1
4
Teksti Minna Talka
Kuvat Minna Talka
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

Lettutaikina

  • 1/3 dlmaissijauhoja
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlsokeria
  • 2 rklruokakermaa
  • 2 rklvettä
  • 2 kplmunaa
  • 1/2 rklvoita

Avokadotäyte

  • 2 kplavokadoa
  • 2 tlsitruunamehua
  • 4 kplkevätsipulia
  • 2 kpltomaattia
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

Tee lettutaikina. Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja sokeri.

Sekoita toisessa kulhossa kerma, vesi, munat ja sulatettu voi. Kaada seos jauhojen sekaan. Vatkaa lettutaikina tasaiseksi. Anna seoksen turvota 20 minuuttia.

Poista avokadoista kivet ja kuoret. Murskaa avokadot haarukalla ja sekoita soseeseen sitruunan mehu. Silppua sipulit ja tomaatit hienoksi.

Sekoita avokado, puolet sipuleista, tomaatit, chilikastike, suola ja pippuri. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa puoli tuntia.

Kuumenna öljyä pannulla ja paista letut molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.

Lusikoi täytettä letulle, taita keskeltä kahtia. Tarjoa ranskankerman ja lopun sipulisilpun kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä