


Meksikolaiset maissiletut (Panquecas de maiz rellen)
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
2 kpl
Lettutaikina
1/3 dl
maissijauhoja
1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 rkl
ruokakermaa
2 rkl
vettä
2 kpl
munaa
1/2 rkl
voita
Avokadotäyte
2 kpl
avokadoa
2 tl
sitruunamehua
4 kpl
kevätsipulia
2 kpl
tomaattia
1 rkl
makeaa chilikastiketta
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
Tee lettutaikina. Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja sokeri.
Sekoita toisessa kulhossa kerma, vesi, munat ja sulatettu voi. Kaada seos jauhojen sekaan. Vatkaa lettutaikina tasaiseksi. Anna seoksen turvota 20 minuuttia.
Poista avokadoista kivet ja kuoret. Murskaa avokadot haarukalla ja sekoita soseeseen sitruunan mehu. Silppua sipulit ja tomaatit hienoksi.
Sekoita avokado, puolet sipuleista, tomaatit, chilikastike, suola ja pippuri. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa puoli tuntia.
Kuumenna öljyä pannulla ja paista letut molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.
Lusikoi täytettä letulle, taita keskeltä kahtia. Tarjoa ranskankerman ja lopun sipulisilpun kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat