Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen kypsentämistä.
Kuumenna rypsiöljy padassa ja ruskista lihasuikaleet. Lisää pataan hienonnettu sipuli ja chili. Hauduta hetki keskilämmöllä. Lisää sokeri, suola, paprikajauhe ja oregano.
Sekoita ja lisää säilykekirsikkatomaatit sekä tilkka vettä. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta mausteista naudanlihapataa kannen alla noin 45 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Padan hautuessa valmista lisäke. Kiehauta vesi, mausta se suolalla ja lisää viljat. Voit myös käyttää valmista Torinon kolmen viljan helmi-seosta. Keitä kannen alla hiljaa poreillen 20–25 minuuttia välillä sekoittaen. Valuta lävikössä.
Kuumenna paistinpannulla rypsiöljy. Lisää paprikajauhe ja curry, kuullota mausteita hetki ja lisää pannulle kolmen viljan helmet. Sekoittele maut helmien joukkoon ja kaada tarjoiluastiaan.
Tarjoile mausteinen naudanlihapata maustettujen kolmen viljan helmien kanssa.