Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mätilusikat

10 min
14.7.2005
Reseptin ainekset
10 annosta
250 g
mätiä
2 kpl
punasipulia (hienonnettuna)
2 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)

Mätilusikat – ohje:

  1. Tarjoa mäti annoksina lusikoista. Varaa jokaiselle ruokailijalle lusikallinen kutakin mätiä tai tarjoa mädit eri astioista jäämurskan päältä.
  2. Pane erikseen tarjolle hienoksi silputtu sipuli ja smetana tai ranskankerma sekä rouhittu valko- tai mustapippuri.

Vinkki! Pakasta aina itse pyydetyn järvikalan, kuten mateen, kiisken, ahvenen tai hauen, mäti vähintään vuorokaudeksi ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt