Maku

Mätilusikat

10 min
MU
GL
0
0


 

Tulosta
Teksti Marja Malinen, Tarja Tiimo
Kuvat Martti Leppä

Ainekset (10 annosta)

  • 250 gmätiä
  • 2 kplpunasipulia (hienonnettuna)
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Tarjoa mäti annoksina lusikoista. Varaa jokaiselle ruokailijalle lusikallinen kutakin mätiä tai tarjoa mädit eri astioista jäämurskan päältä. Pane erikseen tarjolle hienoksi silputtu sipuli ja smetana tai ranskankerma sekä rouhittu valko- tai mustapippuri.

Pakasta aina itse pyydetyn järvikalan, kuten mateen, kiisken, ahvenen tai hauen, mäti vähintään vuorokaudeksi ennen tarjoilua.
MITÄ PIDIT?
0