Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
juhlien kestosuosikki

Mäti-tilliöljydippi on täydellinen tarjottava ruissipsien ja kuohuviinin kera

30 min

Juhlava mätidippi saa lisää makua ja väriä tilliöljystä. Psst! Täydellinen tarjottava pikkujouluihin tai itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

6.11.2024

Reseptin ainekset
4–6 annosta
100 g
mätiä (esim. siian tai muikun)
1
pieni punasipuli
½
luomusitruuna
1 prk (200 g)
ranskankermaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Tilliöljy
1 dl
rypsiöljyä
1 rku
tilliä

Mäti-tilliöljydippi – ohje:

  1. Valuta mäti. Jos käytät pakastettua mätiä, sulata se ensin.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli. Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
  3. Sekoita sipulisilppu, sitruunankuoriraaste ja -mehu sekä mausteet ranskankermaan.
  4. Laita tillinvarret ja öljy tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
  5. Levitä ranskankermaseos laakeaan kulhoon. Lusikoi päälle mäti ja valuta tilliöljy.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt