


juhlien kestosuosikki
Mäti-tilliöljydippi on täydellinen tarjottava ruissipsien ja kuohuviinin kera
30 min
Juhlava mätidippi saa lisää makua ja väriä tilliöljystä. Psst! Täydellinen tarjottava pikkujouluihin tai itsenäisyyspäivän vastaanotolle.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
100 g
mätiä (esim. siian tai muikun)
1
pieni punasipuli
½
luomusitruuna
1 prk (200 g)
ranskankermaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Tilliöljy
1 dl
rypsiöljyä
1 rku
tilliä
Mäti-tilliöljydippi – ohje:
- Valuta mäti. Jos käytät pakastettua mätiä, sulata se ensin.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Pese ja kuivaa sitruuna. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu.
- Sekoita sipulisilppu, sitruunankuoriraaste ja -mehu sekä mausteet ranskankermaan.
- Laita tillinvarret ja öljy tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
- Levitä ranskankermaseos laakeaan kulhoon. Lusikoi päälle mäti ja valuta tilliöljy.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat