Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoidut paahtopaprikat

3 h 35 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 3 h 0 min
1.9.2007
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kpl
keltaista paprikaa
2 kpl
punaista paprikaa
2 kpl
vihreää paprikaa
Marinadi
5 kpl
valkosipulinkynttä
6 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
balsamiviinietikkaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Pinnalle
3 rkl
persiljaa (hienonnetuna)

Pese ja halkaise paprikat. Poista sisukset ja levitä paprikat leivinpaperoidulle uunipellille leikkauspinnat alaspäin. Paahda paprikoita 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Sulje puolikkaat muovipussiin ja anna hikoilla 10 minuuttia. Poista paprikoista kuoret.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lorauta pannulle hieman öljyä ja kuullota valkosipulit pehmeiksi.

Sekoita loput öljystä, viinietikka, mausteet ja valkosipulit keskenään kulhossa ja kääntele joukkoon paprikat. Anna maustua viileässä vähintään 3 tuntia tai yön yli.

Ripottele marinoitujen paahtopaprikoiden pinnalle persiljaa. Tarjoile marinoidut paahtopaprikat erilaisten salaattien kanssa.

•Paprikat paahtuvat kätevästi myös grillissä. Paahda niin, että kuoret mustuvat ja kuori vähän jäähtyneinä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt