


Yhdistelmä, joka yllättää! Mansikkasilli on maukas lisä kesäisten kalaherkkujen joukkoon
4 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 4 h 0 min
Mansikkasilli ja uudet perunat, siinä on kesän simppelein ja herkullisin parivaljakko! Raikas vinegretti maustaa sillipalat raikkaan kesäisiksi, ja tuore basilika viimeistelee maun.
Reseptin ainekset
8–10 annosta
2 pkt (à 170 g)
kevytsuolattuja sillifileitä tai matjessillifileitä
Mansikkavinegretti
200 g
mansikoita
½ dl
valkoista balsamicoa
½ dl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 dl
basilikanlehtiä
muutama mansikka
Mansikkasilli valmistetaan näin:
- Valmista mansikkavinegretti. Perkaa mansikat. Mittaa kaikki vinegretin aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi.
- Leikkaa sillifileet paloiksi. Lado sillipalat kerroksittain vinegretin kanssa kannelliseen lasipurkkiin. Pane purkki jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
- Viimeistele silli basilikalla ja mansikoilla ennen tarjoamista. Tarjoa mansikkasilli uusien perunoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat