Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Yhdistelmä, joka yllättää! Mansikkasilli on maukas lisä kesäisten kalaherkkujen joukkoon

4 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 4 h 0 min

Mansikkasilli ja uudet perunat, siinä on kesän simppelein ja herkullisin parivaljakko! Raikas vinegretti maustaa sillipalat raikkaan kesäisiksi, ja tuore basilika viimeistelee maun.

13.7.2020
Reseptin ainekset
8–10 annosta
2 pkt (à 170 g)
kevytsuolattuja sillifileitä tai matjessillifileitä
Mansikkavinegretti
200 g
mansikoita
½ dl
valkoista balsamicoa
½ dl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 dl
basilikanlehtiä
muutama mansikka

Mansikkasilli valmistetaan näin:

  1. Valmista mansikkavinegretti. Perkaa mansikat. Mittaa kaikki vinegretin aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi.
  2. Leikkaa sillifileet paloiksi. Lado sillipalat kerroksittain vinegretin kanssa kannelliseen lasipurkkiin. Pane purkki jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
  3. Viimeistele silli basilikalla ja mansikoilla ennen tarjoamista. Tarjoa mansikkasilli uusien perunoiden kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt